featured

Presentació

de juny 21, 2018electraquaranta

Diuen que tenir 2000 seguidors a Instagram és un bon motiu per començar un blog i amb tota la il·lusió del món i l’ajuda del meu fill gran, he decidit posar-m'hi. Sé que això vol molt de temps, dedicació i constància.

Sóc de Tarragona, visc davant del mar i el mar omple la gran majoria dels meus plats.
M’agrada la cuina marinera i les cassoles de carn i de peix!

Els meus plats, són de vegades senzills, d'altres, més elaborats, tot depèn del temps de què disposo o de l'ocasió per a la qual cuino.

Aquesta passió pels productes i les cassoles, em ve encomanada pel pare, pagès i enamorat de la terra i per la mare, que aprofitava tot el de casa, afegint viandes del mercat i gust per preparar els menjars familiars.

La meva cuina no massa allunyada de la de casa quan era petita, està enriquida amb les aportacions de la vida moderna actual i les meves vivències i viatges. Però crec que és en general molt tradicional i nostra.

Benvinguts i gràcies per acompanyar-me en aquest viatge!

També et pot interessar

3 comentaris

 1. Aquí en tens una de la ciutat veïna que també té blog i que ja és seguidora teva.

  I diuen que Reus i Tarragona sóm rivals!!!!! Ganes de conèixe't JA!!!!!

  Benvinguda al món bloguer.

  Ptnts
  Glòria

  ResponElimina
 2. Estic tan contenta!!!! Em fa molt feliç que hagis decidit fer aquest pas, ara ja tindré on consultar les receptes!!! Ja saps que et segueixo i seguiré de ben aprop! Aquí tens una amiga i una seguidora més!! Una abraçada i Felicitats, m´encanta el blog i la presentació.
  Francina.

  ResponElimina
 3. Molt Ben explicada la recepta del pastis d pressec.
  Felicitats pel blog

  ResponElimina

Entrades populars

Instagram

Formulari de contacte